Het fietsrouteboekje van Global Cyclist

Voor elk van de individueel avontuurlijke fietstochten van Global Cyclist hebben wij de route samengesteld, gefietst, alles geprobeerd en geproefd, gedocumenteerd en nauwkeurig en gedetailleerd in een fietsrouteboekje weergegeven. Met dit boekje als leidraad ben je goed voorbereid en verspil je geen kostbare tijd met het zoeken naar de juiste weg of overnachtingsadressen. Zo heb je meer tijd om te genieten van de cultuur, de natuur en de bevolking.

 

De ringband van het Global Cyclist roeteboekje is eenvoudig te openen.Het formaat van de fietsrouteboekjes van Global Cyclist is liggend A5. Zodoende past het dus perfect in een kaarthouder in je stuurtas.

Volledige vrijheid

Al hebben wij met uiterste zorg het routeboekje samengesteld, je bent helemaal vrij om deze route te volgen of hier een variant op te maken.

Handige ringband

De ringband van het Global Cyclist fietsrouteboekje is gemakkelijk te openen. Je kunt de benodigde bladzijdes voor die dag 's ochtends eruit halen en in je fietsstuurtas stoppen. 's Avonds plaats je de bladzijdes weer terug.

Continue up-to-date

Het formaat van de fietsrouteboekjes van Global Cyclist is liggend A5 en past perfect in een kaarthouder op uw stuurtasRegelmatig keren wij terug om alles te controlen. Daarnaast nemen wij opmerkingen van klanten mee in elke volgende editie van het Global Cyclist fietsrouteboekje. Om dit mogelijk te maken, hebben wij ervoor gekozen om elk boekje apart te printen. Diegene die morgen vertrekt, fietst direct met deze aanvullende informatie! Ondanks al onze inspanningen en de medewerking van vele klanten, kan het toch nog voorkomen dat een situatie in de tussentijd is veranderd. In die gevallen vragen we een flexibele instelling, waarbij je dient te improviseren.

Voorbeeld van een etappe

Kilk hier om je een beter idee te geven van onze etappes. Ons voorbeeld is een etappe uit Marokko.

Fietsrouteboekje als onderdeel van landarrangement

Onze fietsrouteboekjes zijn overigens alleen verkrijgbaar als onderdeel van het landarrangement.

 

Global Cyclist Nieuws

Ongeveer 3 a 4 maal per jaar verzendt Global Cyclist een nieuwsbrief.
Je kunt je hier abonneren!

Facebook

 Logo GlobalCyclist Facebook

Colofon

Redactie: Marcus Kleijn, Global Cyclist
Foto's:
René Noordhoek, Angie Barth, Monique Teggelove, Monique Zilverentant, Ruth Daniëls, Els Schaap, Dick Verschuur, Marco Meijerink en Marcus Kleijn.

  VvKR