Rene Noordhoek

GPS, route- en kaart-specialist bij Global Cyclist , Bedrijf Global Cyclist

Van kinds af aan ontdek ik graag de wereld per fiets. Eerst dicht bij huis, later met tent achterop en genieten van de vrijheid van fietsen. Ik heb veel in Europa gefietst, en daarbuiten in Marokko en Nieuw Zeeland. Fietsen vind ik het leukst als ik over kleine, rustige weggetjes kan rijden door een mooie landschap. Voor een reis bracht ik daarom graag vele uren door boven kaarten om mooie routes te bedenken. Dat doe ik nog steeds, alleen schrijf ik die routes nu niet meer op papier maar op digitale kaarten en neem ik ze mee als GPS spoor op mijn fiets GPS apparaat. De papieren kaart gaat echter nog steeds mee, als back-up en inspiratiebron! Ik fiets nu vooral bij de Arnhemse wielerclub Reto en maak fiets(kampeer) vakanties met mijn gezin.

Via een buurt app kwam ik in contact met Marcus van Global Cyclist . Bij hem kwam ik dezelfde passie voor fietsen en mooie routes maken tegen. Zijn enthousiasme om persoonlijke wensen en ervaringen van klanten te verwerken, nieuwe routes buiten de gebaande paden te zoeken en het informatie materiaal steeds verder te verbeteren is heel aanstekelijk. Ik zet me via mijn eigen bedrijfje, Noordhoek Fiets- en Wandelroute Planning, dan ook graag in om de mooie, verzorgde reisboekje van Global Cyclist aan te vullen met gedetailleerde kaartjes met ingetekende routes, hoogteprofielen en handige plekken zoals de overnachtingsmogelijkheden. Daarnaast zorg ik ervoor dat deze informatie ook beschikbaar is als GPS pakket voor degene die dat graag gebruik willen maken van dit handige hulpmiddel.

Ik hoop dat jullie met deze nieuwe/verbeterde opzet van het routeboekje nog gemakkelijker jullie weg vinden en daardoor nog meer tijd krijgen om van de omgeving en cultuur te genieten.

  VvKR