Marcus Kleijn

Oprichter en eigenaar, Bedrijf Global Cyclist

"Op de fiets ervaar je vrijheid en beleef je alles veel intenser!"

Hallo, ik ben Marcus Kleijn (1968), eigenaar en oprichter van Global Cyclist , en nog steeds de drijvende kracht achter Global Cyclist . Sinds 2004 ben ik dagelijks met de organisatie en verkoop van fietsreizen bezig vanwege persoonlijke interesse.

Voor de opstart van Global Cyclist fietsten Carla (mijn vrouw) en ik al door verschillende landen binnen en buiten Europa. Het vrije gevoel, het sportief bezig zijn en meer zien dan wanneer je met de auto gaat, zijn voor ons redenen om alle vakanties op de fiets door te brengen. Ondanks dat we in onze vakanties vaak bezig zijn voor Global Cyclist , vinden we het toch een ontspannende bezigheid.

Mijn enthousiasme voor het maken van fietsreizen en het verkopen van fietsreizen is daarnaast de afgelopen jaren alleen maar gegroeid. Vele gebieden heb ik op de fiets doorkruist en ik voel nog steeds de drive om nieuwe gebieden op te zoeken. Dit doe ik dan ook regelmatig.

Ik help jullie erg graag met de voorbereiding van jullie fietsvakantie, waarbij ik zowel telefonisch als via mail vaak ook buiten kantoortijden bereikbaar ben. Omdat ik veelal de routes, die ik verkoop, zelf gefietst heb, kunnen jullie rekenen op een persoonlijke en adequate behandeling.

Ik voel me bevoorrecht om van mijn hobby mijn werk te mogen maken. Met passie wijd ik me daarom aan jullie welverdiende fietsvakantie. Neem de proef op de som en bel me op, stuur een mail of kom een keer (op de fiets) kennis maken.

Tot binnenkort.

Sportieve fietsgroet,
Marcus

Contact

  • Telefoon: 026 3391 720
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Global Cyclist Nieuws

Ongeveer 3 a 4 maal per jaar verzendt Global Cyclist een nieuwsbrief.
Je kunt je hier abonneren!

Facebook

 Logo GlobalCyclist Facebook

Colofon

Redactie: Marcus Kleijn, Global Cyclist
Foto's:
René Noordhoek, Angie Barth, Monique Teggelove, Monique Zilverentant, Ruth Daniëls, Els Schaap, Dick Verschuur, Marco Meijerink en Marcus Kleijn.

  VvKR